Paardenkliniek "de Veluwe"

Direct aangrenzend aan Paardenhouderij Boeve bevindt zich Paardenkliniek "de Veluwe". De dierenartsen (Erkend paardendienenartsen / keuringsdierenarts paard) van de Kliniek zijn gedurende het dekseizoen tweemaal daags ( 's ochtends van 8:30 - 9:00 en 's avonds tussen 18:00 en 18:30) bij Paardenhouderij Boeve aanwezig om uw merrie(s) te begeleiden, met als doel het zo spoedig mogelijk drachtig krijgen van uw merrie(s).

Tevens bestaat hier de mogelijkheid om uw merrie(s) te laten spoelen voor embryo-transplantatie of uw merrie(s) te laten begeleiden als draagmoeder van een embryo. Voorafgaand aan het seizoen is het mogelijk, voor de begeleiding van uw merrie(s), een vast tarief af te spreken met de dierenartsen (merriebegeleiding)

Daarnaast kunt u tijdens de gynaecologie-spreekuren met uw paard(en) en/of pony(s) terecht voor kleine (be)handelingen zoals bijvoorbeeld entingen. Voor alle andere diergeneeskundige handelingen, zoals gebitsbehandelingen of keuringen, kunt u een afspraak te maken met Paardenkliniek "de Veluwe" tijdens het telefonische spreekuur tussen 8:00 en 9:00. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)578-697117.

Embryo spoeling, Microscopisch op zoek naar het embryo, Gynaecologisch onderzoek