Painted Pride

Painted Pride is een zoon van de PREFERENTE hengst Painted Black die weer afstamt van de legendarische PREFERENTE Gribaldi! Painted Black was onder Hans Peter Minderhoud zeer succesvol in jonge paarden competities, waarna hij onder Anky van Grunsven zilver wist te behalen op het WK jonge Dressuurpaarden te Verden en vervolgens zeer succesvol opgeleid werd tot Grand Prix niveau. Vervolgens was hij onder de Spaanse Morgan Barbançon zeer succesvol op Wereldbeker wedstrijden en Olympische Spelen! De nafok van Painted Black doet van zich spreken. We zien zijn naam steeds vaker terug in de pedigree van top sport- en keuringspaarden!

De moederlijn van Painted Pride is de bekende Fastrade stam die zeer veel goede dressuurpaarden, goedgekeurde hengsten en keuringspaarden heeft gebracht.

Painted Pride is een mooi gelijnde zwarte hengst met een rijke voorhand, een prachtig hoofd, een zeer actief achterbeen en bovenal een fantastisch karakter! Painted Pride is vrij van Jazz bloed in de pedigree. Painted Pride kan maat, houding en elegantie toevoegen en het achterbeen gebruik en instelling verbeteren in de dressuurpaarden fokkerij.

Stokmaat: 
1.69m
Kleur: 
Zwart
Geboortejaar: 
2014
houdt-mijn-paard-vast