Vingino

De nakomelingen van Vingino vallen op in sport en fokkerij. Uit de eerste jaargang in 2007 worden Coppeville (Vingino x Monaco) ChapeauB (Vingino x El Caro) en Cavalia (Vingino x Manhatten) internationaal op 1.40 niveau uitgebracht. De merrie Grace Kelly Gravin (Vingino x Cantos) werd in 2014 NMK reserve kampioen bij de 3 jarige merries. 

Vingino springt momenteel op 1.60 niveau met Abdel Said.

Vingino’s vader, Voltaire was één van de meest invloedrijke hengsten binnen de nationale en internationale sportpaardenfokkerij. Zelf sprong Voltaire internationaal op het hoogste niveau. Onder de naam Notre Dame springt de moeder van Vingino met Roberto Arrioldi internatinaal.Haar vader Cassini I was één van de tophengsten van Holstein. Zelf sprong de Capitol I zoon internationaal met Franke Sloothaak.

De grootmoeder van Vingino, Inessa werd als 3 jarige resreve sieger op de Elite Schau in Elmshorn. Inessa is zelf in 1.30 parcoursen uitgebracht door Weite Oldenziel. Vanessa III de overgroetmoeder was als 3 jarige Sieger stute van Holstein en was succesvol met Thies Luther in de springsport Vanessa III is ook de moeder van de hengst Calato.

houdt-mijn-paard-vast