Nieuws

Top debuut voor Painted Pride

Sanne heeft de 4jr, bij het NRPS gekeurde, Painted Pride meegenomen voor een trainingsweekendje... Op zaterdag maakten ze hun debuut in Hierden in de klasse L1 waar de hengst zich voorbeeldig gedroeg en mooie scores van ruim 67 & 68% werden behaald met tweemaal de overwinning!

Voor de ervaring dacht Sanne dat het goed was om hem direct de volgende dag weer mee te nemen, ditmaal buiten losrijden in Wenum Wiesel. De knappe zwarte lijkt dit niet echt nodig te vinden...hij zich gedroeg als een geroutineerd wedstrijdpaard! Met veel allure liep hij door beide proeven en ditmaal werden al scores boven de 70% genoteerd en wederom beide proeven gewonnen!

We zijn enorm enthousiast over deze 1.70 metende zoon van Painted Black uit eigen fokkerij.. Hij heeft de looks, gecombineerd met een fantastisch werkwillig karakter! We kijken zeer positief richting de toekomst met deze jonge hengst!

 

Hitmaker op Hengstenshow 14 april

De KWPN hengst Hitmaker zal op zaterdag 14 april (show Pretendenthoeve, aanvangstijd 14.30) voorgesteld worden onder het zadel van Jennifer Sekreve.

Adres: Kazerweg 2, Wapenveld

Graag tot dan!!

Eerste veulen Painted Pride

Painted Pride nakomeling

Het eerste veulen van onze 4jr Painted Pride is geboren, uit een merrie van Flemmingh. Prachtig bruin merrieveulen met een goede maat, fraai type en veel losdigheid in beweging! 

Verbouwing in volle gang!

Momenteel zijn we druk bezig met een grootschalige verbouwing; daken vervangen, asbest verwijderen, nieuwe lichtkoepels, de ‘oude’ schuur wordt opgehoogd en ook daar wordt alles vervangen. We hopen met een paar weken, voordat het dekseizoen volop in gang is, klaar te zijn. We kijken ernaar uit!

Welkom op onze vernieuwde Website!

Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan deze vernieuwde website, die vooral gebruiksvriendelijker moest worden en ook op mobiele apparaten goed te gebruiken zijn. De nieuwe website staat vol met actuele informatie en prachtige foto's van onze hengsten. We verwelkomen u graag op ons station en neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en/of advies.

houdt-mijn-paard-vast